Ακαδημαϊκά θέματα

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ

 

 

Αθήνα, 6/1/2020

Αγαπητές και αγαπητοί συνάδελφοι,

Αγαπητά στελέχη του διοικητικού προσωπικού,

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,

Εύχομαι σε όλες και όλους καλή χρονιά με υγεία, χαρά και τύχη.

Επί τη ευκαιρία σας ανακοινώνω ότι με απόφαση Συγκλήτου ανακαινίσαμε 4 αίθουσες στο ισόγειο της πτέρυγας Στασινόπουλου (γυάλινο κτίριο), οι οποίες είχαν βανδαλισθεί. Με την αποκατάστασή τους τροποποιήθηκαν σε αίθουσα διδασκαλίας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τα μεταπτυχιακά του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και για όσα άλλα Τμήματα την έχουν ανάγκη.

Ευτυχώς στην αίθουσα βρήκαμε και τη μεγαφωνική εγκατάσταση του Πανεπιστημίου, την οποία είχαμε χάσει προ ετών. Δεν γνωρίζουμε πως και από ποιους είχε μεταφερθεί εκεί. Μετά τη συντήρησή της θα τοποθετηθεί πίσω στην αίθουσα από την οποία είχε αφαιρεθεί, για να διευκολύνει τους διδάσκοντες καθηγητές κατά τη διδασκαλία. Επίσης, βρήκαμε και 260 κλειστά κουτάκια μπύρας, τα οποία είχαν αφήσει εκεί μάλλον εξωπανεπιστημιακοί παράγοντες. Σας αποστέλλω φωτογραφίες των αιθουσών πριν και μετά την αποκατάσταση.

Ευχαριστώ όλες τις υπηρεσίες του Πανεπιστημίου και τον ανάδοχο, οι οποίοι με ιδιαίτερη ταχύτητα συνέβαλαν στην αποκατάσταση.

Αναμένω ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα ολόκληρου του Πανεπιστημίου θα υπερασπίσει τη συντήρηση της αίθουσας αυτής, η οποία αποκαταστάθηκε με δημόσιους πόρους από τα χρήματα της φορολογίας των σκληρά δοκιμαζομένων Ελλήνων.

Καλή χρονιά

Η Πρύτανις

 

Επιστολή Πρυτάνεως

 

Φωτογραφίες πριν την ανακαίνιση

πριν2

πριν1

 

 Φωτογραφίες μετά την ανακαίνιση

μετα2

μετα3

μετα1

 

 

erasmus w elke w MODIP wide KEDIBIM

Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Η   Π Ρ Ο Σ Β Α Σ Η

Μηχανοργάνωση

Βιβλιοθήκη

it modip

diaugeia

MKE

SYNHGOROS

gym