Ακαδημαϊκά θέματα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ CODES, ΠΑΝΕΠ. LYON - 29/6-11/07-2020

 

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+Strategies «Communication, Cultural Diversity and Solidarity (CODES)» απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε φοιτητές και φοιτήτριες του Παντείου Πανεπιστημίου για να συμμετάσχουν στο τελικό στάδιο της σύλληψης και εφαρμογής της εκπαιδευτικής διαδικασίας(module) του εν λόγω προγράμματος.

Αναλυτικότερα, τρείς φοιτητές / φοιτήτριες του Πανεπιστημίου μας προσκαλούνται να συμμετάσχουν στη διαδικασία σύλληψης και εφαρμογής της εκπαιδευτικής ενότητας: «Διαχείριση της πολιτισμικής διαφορετικότητας στους οργανισμούς και φορείς» το καλοκαίρι του 2020 στο Πανεπιστήμιο της Λυών | University Lumière Lyon 2.

Οι φοιτητές / φοιτήτριες που θα επιλεγούν θα συμμετέχουν στην δεύτερη διαδικασία της εκπαιδευτικής ενότητας - έχει ήδη πραγματοποιηθεί η πρώτη ενότητα τον Μάϊο του 2019 στο Flensburg της Γερμανίας - και η παρουσία τους στο Πανεπιστήμιο της Λυών είναι υποχρεωτική από τις 29 Ιουνίου έως τις 11 Ιουλίου του 2020.

Συμπληρωματικές πληροφορίες

- Η μετακίνηση και η διαμονή+γεύματα θα καλυφθούν από το έργο CODES - Πρόγραμμα Εrasmus+

- Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο CODES εδώ

Κριτήρια επιλεξιμότητας υποψηφίων:

- Προπτυχιακοί φοιτητές τρίτου και τέταρτου έτους καθώς και μεταπτυχιακοί φοιτητές

- Πολύ καλή γνώση της αγγλικής και σχετικά καλή γνώση της γαλλικής γλώσσας.

- Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα θέματα της πολιτισμικής διαφορετικότητας και επικοινωνίας καθώς και της αλληλεγγύης.

- Εμπειρία σχετική με τα προαναφερόμενα θέματα είτε με τη μορφή πρακτικής άσκησης, είτε με τη μορφή εθελοντισμού είτε με οποιαδήποτε άλλη μορφή.

Δικαιολογητικά προς υποβολή:

· Βιογραφικό

· Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία θα αποτελέσει το βασικό κριτήριο επιλογής των υποψηφίων για αυτό και θα πρέπει να είναι αναλυτική και ξεκάθαρη σε σχέση με τους στόχους και τις προσδοκίες της κάθε συμμετοχής.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να σταλούν με email υπόψη της Αναπληρώτριας Καθηγήτριας -Επιστημονική Υπεύθυνη, Μαριάννα Ψύλλα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στη συνεργάτη του Προγράμματος CODES, Υποψήφια Διδάκτορα, Μαριάννα Κοντολάτου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι τις 15/1/2020

Η επιλογή των υποψηφίων τελεί υπό την ευθύνη της Ε.Υ.

Ημερομηνίες:

- Κατάθεση υποψηφιοτήτων μέχρι 15/1/2020

- Επιλογή υποψηφιοτήτων 16/1/2020

- Διεξαγωγή συνεντεύξεων στις 17 Ιανουαρίου 2020

- Ανακοίνωση των επιλεχθέντων στις 20/1/2020

 

Μαριάννα Ψύλλα

Αναπληρώτρια Καθηγήτρια

Εθνική Συντονίστρια του Προγράμματος CODES

 

erasmus w elke w MODIP wide KEDIBIM

Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Η   Π Ρ Ο Σ Β Α Σ Η

Μηχανοργάνωση

Βιβλιοθήκη

it modip

diaugeia

MKE

SYNHGOROS

gym