Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ του Παντείου Πανεπιστημίου Kοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και της 24 MEDIA Α.Ε ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, εκπροσωπούμενο από την Πρύτανι, Καθηγήτρια κ. Χριστίνα Κουλούρη και την 24 MEDIA, εκπροσωπούμενη από την Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο κ. Μαρία Γράψα, στις 22 Δεκεμβρίου 2020με σκοπό την ανάληψη και προώθηση ερευνητικών, μελετητικών και εκπαιδευτικών δράσεων σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος στο πεδίο του Digital Publishing , της ψηφιακής διαφήμισης, και δημοσιογραφίας, και ευρύτερα τη θεωρητική και πρακτική διερεύνηση του φαινομένου της επικοινωνίας και της λειτουργίας των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας.

Η πολυετής και άριστη συνεργασία ανάμεσα στην 24 MEDIA και το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, υπό την αναπληρώτρια καθηγήτρια Μπέττυ Τσακαρέστου, επικεφαλής του Εργαστηρίου, έχει αναδείξει την αξία και τη δυναμική της συν-δημιουργίας, παράγοντας βέλτιστα αποτελέσματα στον τομέα της εκπαίδευσης στην ψηφιακή παραγωγής εμπορικού περιεχομένου και διαφήμισης.

Το Πάντειο Πανεπισήμιο και η 24 MEDIA προσβλέπουν ότι η θεσμική συνεργασία τους μπορεί να συμβάλει στην εμβάθυνση σε πρωτοποριακές ιδέες που θα μεταμορφώσουν υπάρχοντα ψηφιακά προϊόντα ή την ανάπτυξη νέων καινοτόμων ψηφιακών εφαρμογών, θα ενισχύσει την εξωστρέφεια του Πανεπιστημίου και θα δημιουργήσει ένα θετικό παράδειγμα αμοιβαίας ενίσχυσης της καινοτομίας στο έργο τους.

H 24 MEDIA ηγείται στην ελληνική αγορά των ψηφιακών εκδοτών, διαχειρίζεται premium brands τα οποία συνδέουν χρήστες σε διαφορετικές πλατφόρμες. Παράγει και διανέμει υψηλής ποιότητας ψηφιακή δημοσιογραφία και συνεχώς καινοτομεί στη διαφήμιση των brands, δημιουργώντας λύσεις επικοινωνίας, επενδύοντας σε ανθρώπους και τεχνολογίες. Είναι μέλος του IABHellas.