Το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών προκηρύσσει τρεις (3) υποτροφίες για σπουδές μεταπτυχιακού επιπέδου και για εκπόνηση διδακτορικής έρευνας εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό, στον τομέα της Ψυχιατρικής κατά το ακαδ. έτος 2023-2024, από τα έσοδα του κληροδοτήματος «εις μνήμην Μαρίας Ζαούση», οι οποίες κατανέμονται ως εξής :

Επίπεδο Θέσεις Έναρξη σπουδών/έρευνας Διάρκεια υποτροφίας

Σπουδές Μάστερ

Δύο (2)

            01.09.2023

24 διαδοχικοί μήνες

Σπουδές Διδακτορικής Έρευνας

Μία (1)

            01.09.2023

36 διαδοχικοί μήνες

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων με βαθμό τουλάχιστον Λίαν Καλώς, οι οποίοι πληρούν σωρευτικά τις γενικές και ανά επίπεδο σπουδών προϋποθέσεις της προκήρυξης.

Οι υποτροφίες χορηγούνται μόνο για σπουδές πλήρους παρακολούθησης και αντίστοιχα για φυσική συμμετοχή στη διδακτορική έρευνα. Αιτήσεις για σπουδές και διδακτορική έρευνα εξ αποστάσεως ή μερικής παρακολούθησης, δεν γίνονται δεκτές.
Οι αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται στο ΙΚΥ (Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως 41, 14234, Νέα Ιωνία), ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή ή εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) το αργότερο έως και 8/5/2023.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης, καθώς και η αίτηση υποψηφιότητας διατίθενται και στο  διαδικτυακό τόπο του ΙΚΥ    https://www.iky.gr/el/iky-items/item/4106-klirodotima-eis-mnimin-marias-zaoysi-akad-etous-202

Πληροφορίες παρέχονται  στην ηλεκτρονική διεύθυνση diagwnismoi@iky.gr

Συνημμένα αρχεία ΕΔΩ