Πρόσκληση προς τα Μέλη του Διδακτικού Προσωπικού για συμμετοχή στις τριμελείς επιτροπές αξιολόγησης στο γαλλόφωνο διαγωνισμό “Concours Inter-Universitaire de Debat de La Haye 2023”

To Πάντειoν Πανεπιστήμιο συμμετέχει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο διεθνή γαλλόφωνο διαγωνισμό «Concours Inter-Universitaire de Debat de la Haye», ο οποίος διοργανώνεται από το Ίδρυμα Corax Foundation με την επίσημη υποστήριξη της Γαλλικής Πρεσβείας & του Γαλλικού Ινστιτούτου της Ολλανδίας και θα λάβει χώρα από τις αρχές Μαρτίου έως και τα τέλη Μαΐου του 2023.

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό μεταξύ ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, κατά τη διάρκεια του οποίου οι ομάδες φοιτητών/τριών που εκπροσωπούν το εκάστοτε Πανεπιστήμιο θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν την επιχειρηματολογία τους γύρω από θέματα που αφορούν πολιτικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά θέματα σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί ψηφιακά μέσω της πλατφόρμας Webex, με δυνατότητα δια ζώσης συμμετοχής στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Τη φετινή χρονιά, το Πάντειο Πανεπιστήμιο καλείται να συμμετάσχει στις τριμελείς επιτροπές αξιολόγησης των αγώνων debate εκπροσωπούμενο από δύο μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, τα οποία θα έχουν τη δυνατότητα να αναλάβουν το ρόλο των κριτών. Οι κριτές θα κληθούν να παρακολουθήσουν και να αξιολογήσουν την επίδοση των ομάδων κατά τη διάρκεια των debates στη βάση καθορισμένων κριτηρίων και να υποβάλουν τη βαθμολογία τους εντός δύο ημερών από την ημερομηνία διεξαγωγής τους.

Παρακαλούμε τα μέλη διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Αντιπρυτανεία Διεθνών Σχέσεων & Συνεργασιών έως και την 25η Ιανουαρίου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: vrector.InAffairs@panteion.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://coraxfoundation.com/competitions/concours-2023/reglement-2022/