Το Ταμείον Αρωγής Απόρων Μεσσήνιων φοιτητών της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας με την 13η Προκήρυξη Υποτροφιών χορηγεί υποτροφίες σε νεοεισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδ. έτος 2022/23:

Κατηγορία Α’: Χορηγούνται τέσσερις (4) υποτροφίες ετησίως σε προπτυχιακούς/ές φοιτητές /τριες με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτούν σε ελληνικά ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (πλην των θεολογικών σχολών του ΕΚΠΑ, του ΑΠΘ και της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου), οι οποίοι/ες κατάγονται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και έως την εισαγωγή τους σε Ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διαμένουν εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Κατηγορία Β’: Χορηγείται μίαν (1) υποτροφία ετησίως σε προπτυχιακό/ή φοιτητή /τρια με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτά στην Θεολογική Σχολή του ΕΚΠΑ και στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ και ο οποίος/α κατάγεται από τις επαρχίες της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας και έως την εισαγωγή του/της σε Ίδρυμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης διαμένει εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Κατηγορία Γ’: Χορηγείται μίαν (1) υποτροφία ετησίως σε προπτυχιακό/ή φοιτητή /τρια με οικονομικές δυσκολίες, που φοιτά στην Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών και Πολιτισμικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και διαμένει εντός των ορίων της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας.

Οι αιτήσεις κατατίθενται αυτοπροσώπως τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες στην Γραμματεία του Ταμείου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας:

Μητροπολίτου Μελετίου 13, ΤΚ 24100, Καλαμάτα

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:00 – 19:00

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00 – 12:00

Τηλ.Επικοινωνίας: 6937482151

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: taamfimm@yahoo.gr

 Παρακαλούμε δείτε την συνημμένη Προκήρυξη.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ι.Μ.ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 2022