2023 2024 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ FULBRIGHT ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Fulbright Greece Outreach Ambassador 

Ενημερώνουμε ότι η κ. Ιορδάνογλου Δήμητρα Επικ. Καθηγήτρια του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού, του Παντείου Πανεπιστημίου και Fulbright Visiting Scholar 2017, επελέγη από το Ίδρυμα Fulbright σε ρόλο πρεσβευτή των προγραμμάτων και υπηρεσιών του Fulbright σε Έλληνες που επιθυμούν να σπουδάσουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε Αμερικανούς που προσβλέπουν σε συνεργασία με την ελληνική πανεπιστημιακή κοινότητα.

Οι Fulbright Outreach Ambassadors αποτελούν το πρώτο σημείο επαφής για φοιτητές, καθηγητές και εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για σπουδές, έρευνα ή/και επαγγελματική κατάρτιση στις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και για προγράμματα υποτροφιών Fulbright. Επίσης,  λειτουργούν ως συνδετικός κρίκος προκειμένου να έρθουν σε επαφή Αμερικανοί υπότροφοι Fulbright με Έλληνες φοιτητές και καθηγητές.   

Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Μάρτιο 2022 με τη συμμετοχή των ακόλουθων πανεπιστημίων: Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πατρών, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Πολυτεχνείο Κρήτης. Στοιχεία επικοινωνίας των Fulbright Ambassadors είναι αναρτημένα στον Ιστότοπο του Ιδρύματος Fulbright: Fulbright Greece – Fulbright Greece Outreach Ambassadors.