IΔΡΥΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΙΔΡΥΤΕΣ ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΥΝΤΙΑ ΤΡΙΧΑΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ – ΕΡΕΥΝΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

Το Ίδρυμα προτίθεται να υποστηρίξει οικονομικά για το Ακαδημαϊκό έτος 2022-2023 μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας ή αναγνωρισμένων Πανεπιστημίων του εξωτερικού και ερευνητές/τριες.Α. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στην Ελλάδα: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.Β. Μεταπτυχιακοί (περιλαμβάνονται και όσοι εκπονούν διδακτορική διατριβή) φοιτητές/τριες στο εξωτερικό: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε οκτώ μεταπτυχιακούς φοιτητές/τριες μέχρι 12.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Οι υποψήφιοι/ες (A & B) θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα:

  • Πτυχίο από Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα με βαθμό τουλάχιστον 8/10 ή ισότιμη βαθμολογία από αναγνωρισμένα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.
  • Βεβαίωση του Πανεπιστημίου της επιλογής τους ότι έχουν γίνει δεκτοί/ες.
  • Εμπεριστατωμένη πρόταση έρευνας σε περίπτωση που έχουν γίνει δεκτοί/ες για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής.
  • Δύο πρόσφατες συστατικές επιστολές, οι οποίες να απευθύνονται στο Ίδρυμα. Οι καθηγητές/τρίες πρέπει να αποστείλουν τις επιστολές τους ηλεκτρονικά, μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας και το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
  • Πτυχία δύο ξένων γλωσσών.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ιδίων και γονέων.

Γ. Ερευνητές/τριες: Θα δοθεί οικονομική ενίσχυση σε τέσσερεις ερευνητές/τριες μέχρι 6.000 € στον/στην καθένα/καθεμία.

Οι υποψήφιοι/ες (Γ) θα πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα ακόλουθα:

  • Διδακτορικό δίπλωμα με βαθμό Άριστα, καθώς και τους προηγούμενους τίτλους σπουδών.
  • Εμπεριστατωμένη πρόταση έρευνας.
  • Δύο πρόσφατες συστατικές επιστολές, οι οποίες να απευθύνονται στο Ίδρυμα. Οι καθηγητές/τριες πρέπει να αποστείλουν τις επιστολές τους ηλεκτρονικά, μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας και το αργότερο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων.
  • Πτυχία δύο ξένων γλωσσών.
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογίας εισοδήματος ιδίων και γονέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος θα καλέσει για συνέντευξη μέσω Skype ή Zoom μόνον όσους/ες από τους/τις υποψήφιους/ες επιλέξει σε πρώτο στάδιο.

Οι υποψήφιοι/ες, που θα επιλεγούν σε πρώτο στάδιο, πρέπει να αποστείλουν ή να προσκομίσουν στα γραφεία του Ιδρύματος τα απαραίτητα συνυποβαλλόμενα δικαιολογητικά και σε φυσική μορφή.Πληροφορίες παρέχονται στους/στις ενδιαφερόμενους/ες στα πεδία «ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» και «ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ».

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 15.4.2022

Η ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΥΝΥΠΟΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΒΛΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ www.ipep-gr.org ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΑΙΤΗΣΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ” ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ/ΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ USERNAME ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ PASSWORD ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ “ΕΓΓΡΑΦΗ”.

https://www.ipep-gr.org/?/179