ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας, Τηλ. 2109201642, email kefitmer@panteion.gr

05-10-2021 Ανακοίνωση για δωρεάν σίτιση

Αγαπητοί  φοιτητές/τριες

Με την έναρξη των μαθημάτων ακαδημαϊκού έτους 2021-2022, σας ενημερώνουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι για δωρεάν σίτιση οφείλουν να υποβάλουν άμεσα την προβλεπόμενη αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Οι αιτήσεις  υποβάλλονται μέσω της  ηλεκτρονικής  εφαρμογής του Τμήματος Φοιτητικής Μέριμνας στη   διεύθυνση:  https://merimna.panteion.gr

Η εισαγωγή στην εφαρμογή θα γίνει με τους κωδικούς του ιδρυματικού τους λογαριασμού, σύμφωνα με τις παρακάτω  οδηγίες:

https://www.panteion.gr/anakalypste-to-panteio/foitites/sitisi/

                                             Απαραίτητες διευκρινήσεις:

  1. Οι Πρωτοετείς φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα υποβολής αίτησης, μετά την απόκτηση των κωδικών του ιδρυματικού τους λογαριασμού.
  2. Μετά την οριστική υποβολή της αίτησης, επιβάλλεται να παρακολουθείτε την εξέλιξη της, προκειμένου να διαπιστώσετε την Έγκριση/ Απόρριψη ή την υποχρέωση σας, για υποβολή επιπλέον δικαιολογητικών.
  3. Για το τρέχον ακαδημαϊκό έτος, δεν θα εκδοθεί κάρτα σίτισης, η σίτιση θα γίνεται με την επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητα.
  4. Το εστιατόριο θα λειτουργεί σύμφωνα με τα όσα ορίζει η κοινή υπουργική απόφαση, αριθμ.119847/ΓΔ6 η οποία προβλέπει ότι, ΄΄τα φοιτητικά εστιατόρια των Α.Ε.Ι. αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα, των οποίων η χρήση επιτρέπεται αποκλειστικά σε φυσικά πρόσωπα που επιδεικνύουν είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης. Είναι δυνατή η χορήγηση φαγητού σε πακέτο (take away) προς κάθε φυσικό πρόσωπο, υπό τις προϋποθέσεις μη παραμονής του στον εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο του φοιτητικού εστιατορίου για την επιτόπια κατανάλωση φαγητού και χρήσης προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας κατά τον χρόνο αναμονής τους’’.

                                           Ώρες λειτουργίας εστιατορίου:

        Πρωινό, 08:00-09:00 – Μεσημεριανό, 12:00-16:30 – Βραδινό, 16:30-19:00

 

Από το Τμήμα

Φοιτητικής Μέριμνας