Το Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, συμμετέχει ενεργά στη Βραδιά του Ερευνητή, η οποία διοργανώνεται από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020, μέσω livestreaming (8:15-20:15). www.youtube.com/ntuaren

Η εναρκτήρια τηλε-εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά και από το site της ΕΡΤ (8:15-9:15).

Αναλυτικά:

· Η Πρύτανις του Πανεπιστημίου Καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη θα απευθύνει χαιρετισμό μεταξύ 8.15 π.μ. και 9.15 π.μ.

· To video της συμμετοχής του Κέντρου Έρευνας Νεότερης Ιστορίας ΚΕΝΙ θα παρουσιαστεί στη ενότητα «Εμβληματική έρευνα αιχμής στην υπηρεσία της Κοινωνίας με διεθνείς διακρίσεις» μεταξύ 9:15 π.μ. και 9:50 π.μ.

· To video της συμμετοχής του Ευρωπαϊκού Ερευνητικού και Εκπαιδευτικού Κέντρου Βιοηθικής και Δικαίου θα παρουσιαστεί στην ενότητα «Αντιπροσωπευτική παρουσίαση Ερευνητικών Ομάδων της Αττικής» μεταξύ 9:50 π.μ. και 11:30 π.μ.

· Στην ενότητα «Πανεπιστήμια της Αττικής» μεταξύ 16:00 και 17:50 θα παρουσιαστούν τα εξής video:

o Ομάδα Πολυαισθητηριακής και Χρονικής Επεξεργασίας του Εργαστηρίου Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας με επιστ. υπεύθυνη την Επίκ. Καθ. Α. Βατάκη.

o Εργαστήριο Δυνητικής Πραγματικότητας, Διαδικτυακής Έρευνας και e-Learning του Τμήματος Ψυχολογίας, με επιστ. υπεύθυνο τον Καθ. Κ. Κοσκινά.

o Εργαστήριο Στρατηγικού και Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης, με επιστ. υπεύθυνη την Καθ. Στ. Κυβέλου-Χιωτίνη.

o Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο Παντείου με υπεύθυνο ΕΕΠ τον Χ. Ρούσσο.

o EMBRACIVE -Συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκού και Συνταγματικού Δικαίου του Ιδρύματος Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, με επιστ. υπεύθυνο τον Καθ. Ξ. Κοντιάδη.